TAPPA - SDG Activities

Opdracht

In opdracht van Stichting Energy Challenges hebben we een prachtige nieuwe website mogen maken voor het Erasmus+-project TAPPA: The Alesund Project Part A. TAPPA wil docenten uitrusten met curriculumpakketten die zijn afgestemd op leerlingen van 1 tot 6 jaar, waarbij de nadruk ligt op duurzaamheid en de Sustainable Development Goals (SDG's). Dit online platform met boeiende en praktische workshops ondersteunt docenten in heel Europa en zorgt ervoor dat alle leerlingen vanaf jonge leeftijd duurzaam leren omgaan met onze planeet. We hebben veel enthousiasme gestoken in het opzetten van dit platform en hopen dat talloze docenten en hun studenten zullen genieten van de ervaring van zowel het lesgeven als het deelnemen aan deze lessen.
Onderdeel van de opdracht was het ontwikkelen van een custom navigatie header om eenvoudig en speels door de verschillende SDG's te kunnen navigeren en het verhaal van Solis te volgen:

246.005 tappa website custom navigation header

Daarnaast, gezien het Europese karater van het platform, was een eenvoudige vertaaloptie wenselijk: hier hebben we een Google Translate plugin voor ingezet.

Opdrachtgever

Stichting Energy Challenges