Image

Op 17 augustus 2023 is Joomla! 18 jaar geworden: HAPPY BIRTHDAY :-)

Het Augustus nummer van Joomla Community Magazine staat bomvol met showcases, interviews en leuk weetjes over 18 jaar Joomla!

 

aandacht Waarom updaten zo belangrijk is? Lees bijvoorbeeld dit blogartikel (Engels) van SecureLayer7 over de laatste beveiligingsactie en de noodzaak van release 3.9.23!

Image

nieuw Blokkeer Federated Learning of Cohorts (FLoC) (vanaf 3.9.27)

Er wordt momenteel een nieuwe technologie uitgerold voor browsers ter vervanging van tracking cookies van derden. Deze technologie heet Federated Learning of Cohorts (FLoC) en u kunt er hier en hier meer over lezen. Vanaf Joomla! 3.9.27 blokkeert uw website deze technologie, u kunt het opnieuw toestaan via de 'Algemene instellingen'. Om deze technologie uit te schakelen voor alle verzoeken op uw server, moet u uw .htaccess bijwerken.

letop Joomla 4 is vrijgegeven!!

Image

nieuws Google and Joomla Sponsorship Announcement

Image
Moeten gebruikers toestemming geven voor uw Privacy-beleid en/of Algemene voorwaarden? Met Joomla 3.9, wordt het allemaal automatisch afgehandeld. Stel eenvoudig en makkelijk je core formulieren in om toestemming te vragen voordat er persoonlijke gegevens worden verzameld. Je kunt ook het op tijd gebaseerd verlopen van de privacy-toestemming instellen. Het systeem laat je weten of en wanneer je contact met je gebruikers moet opnemen om de toestemming te vernieuwen. Volg gebruikers-toestemming, beheer veranderingen in het beleid van de site en daarnaast veel meer op het dashboard en dat alles in één overzicht.