Silverstone Customer Family Meetings

Privacy voor het MKB in 2020. Wat is er echt nodig?

De Telegraaf meldt dat meer dan de helft van de Nederlandse mkb’ers nog niet voldoet aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), de wet die op 25 mei vorig jaar is ingegaan. Dat blijkt uit onderzoek van de DDMA (branchevereniging voor data en marketing) onder honderd deelnemende mkb’ers en bureaus.

Uit het onderzoek blijkt onder andere dat:

  • Slechts 31% van de bedrijven heeft verwerkersovereenkomsten afgesloten. Terwijl dit een belangrijke eis is die de AVG stelt wanneer je persoonsgegevens doorgeeft aan een derde partij.
  • Meer dan de helft van de bedrijven (52%) heeft het register waarin bijgehouden wordt welke persoonsgegevens worden verwerkt nog niet af.
  • 45% heeft geen processen ingericht om te voldoen aan de verzoeken van betrokkenen, zoals een verzoek tot verwijdering of inzage.
  • Een kwart van de respondenten weet niet of het privacy statement eenvoudig te vinden is voor klanten. Terwijl dit een vereiste is uit de AVG.

arnoud pasfotoVerontrustende cijfers? Of valt het allemaal wel mee met de gevolgen van het niet-naleven... Om hier een helder beeld op te geven heb ik Arnoud Punt van Aecius juridisch advies gevraagd één en ander toe te lichten tijdens een nieuwe Silverstone Customer Family Meeting! Arnoud zal in 45 minuten de essentie (en het waarom) van privacy uitleggen met veel praktische voorbeelden en tips. Geen opsomming van de wet, maar wél wat essentieel is voor een ondernemer. Daarnaast neemt Arnoud informatie mee over een speciaal privacypakket dat hij ontwikkeld heeft, includief leuke aanbieding.

Kom je ook? Deze Silverstone Customer Family Meeting vindt plaats op maandag 9 december van 19.00-21.00 uur in The Rock Office Space, te Groningen. Toegang is gratis: alléén op basis van inschrijving via deze pagina en enkel en alléén bedoeld voor klanten (en relaties) van Silverstone Studio. Bij binnenkomst ontvang je van ons een lekker kopje koffie of thee.

Zou je, gezien het beperkt aantal plekken, vóór vrijdag 6 december willen aangeven of je er bij wilt zijn? Kom je alleen, klik dan hieronder op Inschrijven en wil je iemand meenemen, klik dan op Groep.

Programma:

  • 19.00 inloop met een kopje koffie/thee
  • 19.30 aanvang presentatie Privacy voor het MKB in 2020. Wat is er echt nodig?
  • 20.15 vragenronde
  • 20.45 afsluiting

Bron: Telegraaf.nl

Evenement Eigenschappen

Startdatum 09-12-2019 7:00 pm
Einddatum 09-12-2019 8:30 pm
Registratie Startdatum 09-11-2019
Max. deelnemers 20
Aantal beschikbare tickets 14
Sluitingsdatum 06-12-2019
Prijs per persoon Gratis
Locatie The Rock Office Spaces
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Copyright ©   Silverstone Studio | algemene voorwaarden | privacy disclaimer | website, hosting & updates: klik [hier]

Silverstone Studio is niet verbonden aan en is geen onderdeel van het Joomla!® Project of Open Source Matters.
De naam Joomla! wordt gebruikt met toestemming van Open Source Matters, de licentiehouder in de VS en andere landen.

Alle genoemde prijzen zijn in € (euro) netto exclusief 21% btw

Deze website is beveiligd door RSFirewall!, de firewall oplossing voor Joomla!