Feniks Zorg & Jeugd

Opdracht

Voor Feniks Zorg & Jeugd hebben we een compleet nieuwe website mogen ontwikkelen! De vorige website draaide op een online platform dat te weinig mogelijkheden bood om verder op te kunnen ontwikkelen. Gelukkig weet Joomla raad met uitbreidingplannen voor de Bed & Breakfast en de toekomstige webshop die in basis nu al klaarstaat. Daarnaast hebben we Mirjam Pijning (van MIRVI vorm & inhoud) gevraagd om passende teksten te schrijven en heeft Harry Kasemir (van bauburo) een prachtige illustratie gemaakt die niet alleen als header in de website precies het verhaal van Feniks vertelt maar die ook bruikbaar is als vergroot signing element op kantoor. Tot slot is het domein verhuisd en draait de nieuwe website op ons veilige en snelle hostingplatform. Kortom, een geslaagde mooie samenwerking en wederom een superblije klant!

Opdrachtgever

Feniks Zorg & Jeugd

In samenwerking met

MIRVI vorm & inhoud (content)
bauburo (ontwerp illustratie)
Smart Levelling Solutions

Opdracht

Met Engels als belangrijke handelstaal, zocht Dutch Instruments naar een specifieke landingspagina voor de eigen 4-talige website/-shop. Zo mochten we een wederom om Joomla gebaseerde website ontwikkelen op de rijkelijk met zoekwoorden gevulde url smartlevellingsolutions.com, waarbij later een Nederlands deel zal worden toegevoegd.

Opdrachtgever

Dutch Instruments B.V.
Socamel Nederland

Opdracht

Naast de specifieke landingspagina voor de producten van Socamel die HR Techniek in Nederland voert, hebben we een prachtige flipbook pagina eraan toe mogen voegen voor de weergave van de productcatalogus: volledig responsive, met super navigatie èn met zoekfunctie.

Opdrachtgever

HR Techniek
Junior Energiecoach Bos Webshop

Opdracht

Voor Junior Energiecoach hebben we een speciale pagina mogen toevoegen voor een speciaal onderdeel: een webshopgedeelte voor bomen! Met het idee Plant een boom en je maakt de wereld een stukje beter op zak, heeft Junior Energiecoach een eigen bos in het Vechtdalse bos bij Hardenberg. En iedereen kan daar aan bijdragen door één of meerdere bomen te kopen. Wow, wat een mooi initiatief :-)

En met het Joomla CMS als basis, is deze functionaliteit super toe te voegen aan de bestaande website, inclusief iDeal-plugin (via Mollie.nl).

Opdrachtgever

Arjan Lucius
Tags: , ,
Bouwbedrijf Beter

Opdracht

De nieuwe website van Bouwbedrijf Beter is een Onepager, gebouwd met HTML/CSS en het Bootstrap platform voor optimale responsive proof.

Opdrachtgever

Peter Huijboom